Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović smatra da su organizatori Australijan opena učinili sve da Rafael Nadal stigne do rekordnog 21. Grend slem trofeja.

Nadal je iskoristio odsustvo najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, koji je na deportovan iz Australije, pa nije imao priliku da brani šampionsku titulu na turniru koji je osvajao čak devet puta u karijeri. Španac je iskoristio njegovo odsustvo i pobedom nad Medvedevim stigao do titule i rekorda.

“Igra nije poštena. Vekovima su lagali, pa su nastavili sa tradicijom laži, prevare i montiranjem da ceo svet misli da su oni šampioni, a zapravo nisu. Sklonili su Novaka u momentu kada je najjači, sa tri grend slema i jednim finalom u prošloj sezoni. To dokazuje da je najbolji svih vremena. A oni mu nisu dali da igra i izmislili su glupe razloge da bi praktično dali trofej glavnom manekenu kompanije “KIA”, Nadalu. Sve je namešteno i već viđeno”, kaže Obradović, prenosi Informer.

Na zanimljiv način je objasnio kako Novak može da se izbori sa

“Savetujem mu jedno naše tradicionalno oružje – glogov kolac. Time smo ubijali vampire. Novak treba da smisli glogov kolac i jednom za sva vremena ostavi vampire u pećini, gde i treba da budu”, kaže Obradović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *